RJVending
#1 IN SNACK EN DRANK VERKOOPAUTOMATEN

Wie zijn wij, wat doen wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze prioriteit is de klant een automaat bezorgen die perfect bij hem past, zodat hij er vele jaren plezier aan beleeft. Een automaat is immers een uithangbord, een visitekaartje. Wij werken niet met vertegenwoordigers maar gaan zelf langs bij de klanten. Het grote voordeel hiervan is dat we de automaten van binnen en van buiten kennen en dus perfect weten of dit het ideale toestel is.

Uiteraard kunt u ook na de aanschaf van uw toestel op ons rekenen. Indien mogelijk lossen we het probleem telefonisch op, zodat de automaat snel terug operationeel is. Een interventie behoort vanzelfsprekend ook tot de mogelijkheden.

Vindt u niet meteen wat u zoekt op onze site? Neem gerust vrijblijvend contact op, we helpen u graag zoeken naar de ideale oplossing.


Enkele voorbeelden van automaten die wij bij u kunnen plaatsen.

 


 


 
RJVending streeft ernaar een zo goed mogelijke dienstverlening aan haar klanten aan te bieden. Daartoe hanteren wij onder andere de volgende concepten:

  • RJVending  levert koffie-, fris-, en snoepautomaten en ingrediënten van een hoge kwaliteit.
  • RJVending biedt de mogelijkheid  om een servicecontract af te sluiten voor onderhoud en verhelpen van storingen aan deze machines. Dit tegen zeer scherpe prijzen!
  • RJVending levert occasion-automaten met 3 maanden garantie.


Bij ons is eigenlijk alles mogelijk. De klant is koning.